vertrouwen komt met kennis ...

Prototypes en te laat ingrijpen kosten u geld

Voor heel wat producten en industriële processen ontbreekt vaak tijdens de concept- en ontwerpfase het noodzakelijke inzicht om te kunnen anticiperen op alle mogelijke problemen die kunnen optreden tijdens het uiteindelijke gebruik ervan. Dat inzicht kan aangescherpt worden door het maken van vele en dure prototypes en door praktijkervaring om te zetten in de aanpassing en optimalisatie van producten en processen tijdens hun levensduur. Dit alles zorgt voor gezichtsverlies, verlies van tijd en vooral heel veel geld. Maar er zijn efficiëntere methodes ...

Quadco kan u helpen!

Quadco kan u helpen dit inzicht te versterken en uit te diepen tijdens en zelfs voor de aanvankelijke ontwerpfase. Dit bespaart aanzienlijk in de uiteindelijke kosten en het laat u toe efficiënter een project te realiseren of een product sneller op de markt te brengen en vooral uw klanten tevreden te houden.

Samen met u kan Quadco een hele waaier aan processen simuleren, analyseren en optimaliseren. Dit gebeurt met onze high-end CAE (Computer Aided Engineering) software die zowel mechanische, thermische als stromingsanalyses kan uitvoeren.

Wanneer u voor een probleem komt te staan dat u grondiger wenst te analyseren, aarzel dan vooral niet ons te contacteren. We zullen graag samen met u nagaan of Quadco een meerwaarde voor u kan betekenen!